Pagina de start Despre noi  |  Contact  

 

Despre noi

 

Organizare
INFOTRONICA a fost infiintata in anul 2003, are capital integral romanesc si este constituita ca societate cu raspundere limitata.

Obiectul activitatii
Furnizarea de solutii IT pentru organizatii, prin asocierea de cunostinte, echipamente hardware, aplicatii software si servicii intr-un tot unitar destinat si capabil sa rezolve o problema sau sa indeplineasca un scop. Solutiile noastre au ca obiective cresterea productivitatii, dobandirea de competente superioare si reducerea costurilor, fiind proiectate si implementate in concordanta cu interesele si necesitatile reale ale organizatiei.

Competenta profesionala
Membrii echipei noastre au o experienta in domeniul IT cuprinsa intre 8 si 18 ani. De asemenea, INFOTRONICA beneficiaza, prin diferite forme de atestare, de recunoastere din partea Intel, Microsoft, D-Link si Xerox.

Validarea solutiilor IT propuse
Inainte de a le integra in solutiile noastre, analizam si testam echipamentele hardware si aplicatiile software referitor la calitate, performante, fiabilitate si capacitatea de a indeplini un anumit scop. Nu recomandam si nu folosim niciodata ceea ce nu cunoastem sau nu am validat. Din acest motiv, din anul 2003 pana in prezent, incidentele de service cu echipamentele hardware furnizate reprezinta 0,5% din total.

Asistenta si suport echipamente hardware
Fiecare incident cu echipamentele hardware furnizate se rezolva in regim de urgenta, astfel incat indisponibilitatea echipamentului sa nu depaseasca 5 zile lucratoare.

Angajamentul nostru
Ne organizam intotdeauna astfel incat beneficiarii nostri sa obtina maximum de randament si utilitate din investitiile facute. Propunerile pe care le facem sunt intotdeauna fundamentate si ne asumam mereu raspunderea pentru ceea ce furnizam. Nu suntem interesati sa realizam vanzari cu orice pret, ci sa derulam proiecte care sa rezolve probleme si sa ajute la indeplinirea scopurilor, intr-o relatie de parteneriat pe termen lung.


   
 
© 2003-2017 INFOTRONICA Bucuresti. Toate drepturile rezervate.