Pagina de start Despre noi  |  Contact  

 

Organizare eficienta
Modelarea si informatizarea proceselor


Prezentare Beneficii Implementare  
 

Un exemplu concret: standardul ISO 9001. Acest standard, de management al calitatii, reprezinta, in fapt, un set de proceduri corespunzatoare proceselor interne din cadrul organizatiei.

Implementarea unor astfel de standarde este foarte benefica, la nivel teoretic, pentru performantele unei organizatii. Dar, din cauza complexitatii, la nivel practic apare o problema foarte serioasa: imposibilitatea membrilor organizatiei de a retine toate elementele standardului, respectiv procedurile si formularele asociate acestora.

Aceasta problema majora isi gaseste rezolvarea prin utilizarea unui sistem informatic care sa impuna utilizarea si sa asigure respectarea standardului. In plus, sistemul va degreva membrii organizatiei atat de efortul de a retine continutul procedurilor si succesiunea etapelor acestora, cat si de munca de completare si arhivare a formularelor asociate acestor proceduri.

Standardul ISO 9001 este un exemplu maximal. In fapt, orice proces identificat drept necesar si obligatoriu de respectat in cadrul organizatiei, poate si merita sa fie modelat si informatizat.

 

 
Solicitati detalii

Pentru informatii complete si programari, contactati-ne la telefon 0371.44.93.11.
Program: luni-vineri, 9-17.

 
© 2003-2017 INFOTRONICA Bucuresti. Toate drepturile rezervate.